Binance'te listelenebilecek köpek coinler hangileri?

Binance'te listelenebilecek köpek coinler hangileri?

Binance'in listeleme sayfası, geniş bir kripto para seçenekleri ve yenilikçi alım satım özellikleriyle dolu.

A+A-

Piyasanın köpek temalı coinlere olan iştahı 2013 yılının sonunda ortaya çıkan Dogecoin (DOGE) ile başlamıştı. O zamandan beri, Tesla CEO'su Elon Musk başta olmak üzere, Amerikalı girişimci Mark Cuban ve müzisyen Snoop Dogg da dahil olmak üzere birçok ünlü meme coin'e olan sevgilerini dile getirdi. Hatta birçok meme coin Musk’ın tek tweetiyle yükselişe geçti.

Kripto para dünyasında son zamanlarda da köpek temalı coinler fazlasıyla konuşuluyor. Canlı bir topluluk tarafından desteklenmesi de onları fazlasıyla özel kılıyor. Bu coinlerin arkasındaki temel amaç ise mizah sayesinde birleşen etkin bir topluluk desteğinden yararlanmak.

Hacim açısından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in listeleme sayfası, geniş bir kripto para seçenekleri ve yenilikçi alım satım özellikleriyle dolu. Binance etrafındaki heyecan, güvenlik, kullanıcı dostu arayüz ve yeni kripto paraların hızla benimsenmesi konusundaki itibarından kaynaklanıyor.

Binance’in tüm bu özellikleri sebebiyle onda listelenmek birçok coin için önem arz ediyor. Özellikle meme coinler için Binance’te listelenmek onların görünürlüğünü artırıp yatırımcıların erişimini genişleteceği için hayati önem taşıyor. Kripto para uzmanlarının son günlerde Binance’te listelenebilecek köpek coinler konusunda yöneldiği iki proje ise aşağıda yer alıyor.

WienerAI, Yatırımcı Dostu Özellikleriyle Binance’te Listelenme Potansiyeli Sunuyor

WienerAI (WAI) yapay zeka kullanarak kripto para alım satımı yapan botlarıyla öne çıkan yeni bir girişim. Bu çığır açan projede 1,3 milyon dolardan fazla WienerAI token satın alındı ve şimdiden sektörde fırtınalar yaratmaya başladı.

Bu proje, yüzde 700’den fazla etkileyici derecede yüksek bir yıllık getiri oranı (APY) sağlayan stake etme yöntemiyle de öne çıkıyor. Staking oranı dinamik olduğundan, yatırımcıların projeden en iyi şekilde yararlanmak adına projeye erken dahil olması gerekiyor çünkü stake edenlerin sayısı arttıkça oran düşecek.

Öte yandan WienerAI, özellikle kripto alım satımına yeni başlayanlar için öngörülü ve sezgisel tasarımlı botu sayesinde kullanıcı dostu bulunuyor. Acemi yatırımcılar bu alım satım botuyla, en iyi yatırım fırsatlarını bulmalarını ve kriptoları kolayca takas etmelerini sağlayan algoritmalarından yararlanıyor.

Bu hususlar, halihazırda 1,3 milyon dolardan fazla para toplayan ön satış etkinliğini de daha da çekici kılıyor. Ön satış devam ettiği süre içinde daha fazla kişinin WienerAI token satın alarak projenin sunduklarıyla ilgilenmeye başlaması onu potansiyelli bir coin haline getiriyor.

Piyasa değerindeki büyük bir artış, onu Dogwifhat ve diğer önde gelen meme coinlerle aynı lige sokarak Binance'te bir yer edinmesini sağlayabilecek gibi görünüyor. Buna ek olarak, projenin yol haritası sadık topluluğuna verdiği "Sosis Ordusu"nu genişlermesi, Ethereum ağı stratejik girişimleri, token listelemeleri ve bot sürümleri gibi ilgi çekici etkinlikleri içeriyor.

WienerAI bu tüm özelliklerle merkeziyetsiz finans alanında tüm pazar liderlerinin önünde olma hedefiyle öne çıkıyor.

Dogeverse’e Balina İlgisi Gün Geçtikçe Büyüyor

Ön satış etkinliği ile fırtınalar yaratan Dogeverse'e (DOGEVERSE) yatırımcı ilgisi artıyor.  Çok zincirli olması sayesinde 13 milyon dolardan fazla Dogeverse token satın alımı gerçekleşti.

Dogeverse Ethereum (ETH), BNB Akıllı Zincir (BNB), Polygon (MATIC), Avalanche (AVAX), Base (BASE) ve Solana (SOL) üzerinden satın alabilir durumda. Çoklu zincir özelliği, tüm meme coin piyasası için bir “ezber bozan” olarak görülüyor.

 Bilindiği üzere her blok zincirinin kendi DEX'i, CEX'i ve benzersiz yatırımcıları olan izleme aracı var. Uzmanlara göre çok zincirli olması, Dogeverse'in tüm bu platformlara ulaşmasını, büyük ilgi çekmesini ve fiyat potansiyelini en üst düzeye çıkarmasını sağlayacak.

Dogeverse, piyasaya sürülmeden önceki son sabit fiyatı olan 0,00031 dolardan satın alınabiliyor. Bu durum, coinin borsalarda satın alınabilir hale gelene kadar düşük fiyattan elde edilebileceğini gösteriyor.

Token, nisan ayı başındaki ön satış tanıtımı sırasında viral hale geldikten sonra, 200 milyar tokenlik ilk hedeflediği tahsisini satmayı başardı. İlk coin arzı (ICO) başladıktan altı gün sonra, ekip ilk tura tahsis edilen tüm tokenleri satmıştı.

Dogeverse'in ICO’sunun ikinci aşaması planlanandan bir gün önce başladı. Kullanıcılar kalan 200 milyar tokeni neredeyse satın aldı. ICO için orijinal son tarih 11 Haziran'dı, ancak ilgi miktarı ile muhtemelen bundan çok daha erken sona erecek.

Büyük bir kripto balinasının kısa süre önce Dogeverse'e 183 bin dolar değerinde ETH yatırması sebebiyle projeye balina ilgisinin olduğu görülüyor. Bu yüzden ön satış bitmeden erken yatırım yapmak önemli. Zira

Token sahiplerinin pasif gelir elde etmesinin bir başka yolu da DOGEVERSE'lerini stake etmesi. Yani meme coinin çoklu zincir statüsü, yatırımcıların her bir blok zincirinin en iyi özelliklerinden yararlanabileceği anlamına geliyor. Örneğin, Dogeverse'i ETH ile satın alan yatırımcılar, şu anda yüzde 70'in üzerinde bir APY ile varlıklarını stake edebilirler.

Ön satış bittikten sonra, şirket CoinGecko ve CoinMarketCap'in kripto paranın listelemesini kolaylaştırmayı hedefliyor ve daha sonra DEX ve CEX listelemeleri planlanıyor.

İlgili Haberler